για το 2019 στηρίζουμε το "Νίνα Σκύλοι Βοηθοί"!

έμπρακτη κοινωνική προσφορά

Το Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και στηρίζει έμπρακτα ομάδες που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Στο Fantasmagoria 2019 συνεχίζουμε τη φιλανθρωπική μας δράση για την ευαισθητοποίηση του κοινού προς ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με την έμπρακτη στήριξη του «Nina Service Dogs (Νίνα Σκύλοι Βοηθοί)«.

Στο παρελθόν, το Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria έχει στηρίξει το «Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Καταφύγιο Γυναίκας» (2017) και το «Ράφι της Αγάπης» (2018).

Ο φιλανθρωπικός σκοπός του 3ου Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria είναι ο οργανισμός «Nina Service Dogs» (Νίνα Σκύλοι Βοηθοί)

Το  «Nina Service Dogs» (Νίνα Σκύλοι Βοηθοί) είναι ένας πρωτοποριακός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μοναδικός στην Ελλάδα. Το 3ο φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoriaυιοθετεί και κάνει και δικούς του τους στόχους, το όραμα και τις αξίες του «Nina Service Dogs».

Ελάτε μαζί μας να διασκεδάσουμε και να δώσουμε αγάπη και χαρά σε παιδιά με ορατές και μη ορατές αναπηρίες. Βοηθήστε μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής ατόμων με αναπηρίες ή ατόμων τρίτης ηλικίας και των οικογενειών τους με το να κάνουμε γνωστό το έργο του «Nina Service Dogs» και να βοηθήσουμε στην εκπαίδευση όσων περισσότερων σκύλων βοηθών γίνεται!

Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Nina Service Dogs κατά τις ημέρες του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria θα ανακοινωθούν στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες: http://www.ninaservicedogs.com/ ή τη σελίδα τους στο Facebook Nina Service Dogs.

Pin It on Pinterest

Share This