οργανωτική ομάδα

η ισχύς εν τη ενώσει

οργανωτική επιτροπή

Η Ευαγγελία Παπανίκου έχει σπουδάσει Διεύθυνση Πληροφορικών Συστημάτων (M.Sc. Information Systems Management).
Έχει ως πηγή έμπνευσης την αστείρευτη ελληνική μυθολογία και την αρχαία ελληνική γραμματεία, τα οποία και θέλει να αναδείξει μέσα από το συγγραφικό της έργο, τόσο στους μεγάλους όσο και στα παιδιά. Διαβάζει και γράφει παραμύθια για μικρούς μεγάλους και μεγάλους μικρούς.
[διαβάστε περισσότερα…]

H Eυλαμπία Τσιρέλη είναι συγγραφέας και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι Υπ. Διδάκτωρ Βιβλικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στο Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης. Επιστημονικά της άρθρα δημοσιεύει στο blog της “Life, Science and Fiction” και στο academia.edu. Λογοτεχνικά της κείμενα θα βρείτε στο https://tsirelievlampia.wordpress.com/ Παραδίδει σεμινάρια και διαλέξεις ανά την Ελλάδα για τη Λογοτεχνία, τον Μύθο και τη Φαντασία […]
[διαβάστε περισσότερα…]

Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο από το 2000. Εκτός από τη συγγραφή, του αρέσει να διαβάζει μανιωδώς ενώ είναι λάτρης της Heavy Metal, του gaming και του αθλητισμού.​ Αποτελεί έναν από τους οραματιστές και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria. Αρθρογραφεί τακτικά στην ιστοσελίδα nyctophilia.gr, καθώς και στο προσωπικό του blog: georgedamtsios.weebly.com
[διαβάστε περισσότερα…]

Ο Μάριος Δημητριάδης κατάγεται από τον Ασκό Θεσσαλονίκης και έχει κάνει σπουδές γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει μόνιμα με την σύζυγό του. Διδάσκει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα και είναι λάτρης της Heavy metal, των ταξιδιών και της φωτογραφίας. Αποτελεί έναν από τους ιδρυτές του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria και αρθρογραφεί στις σελίδες nyctophilia και metalsurgery.
[διαβάστε περισσότερα…]

καλλιτεχνική & τεχνική διεύθυνση

Ο Νικόλαος Κουμαρτζής είναι συνιδρυτής του ομίλου Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, του Πολυχώρου SEIKILO και του διεθνούς niche brand Luthieros Music Instruments. Με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στις εκδόσεις και το product design, καθώς και διδακτορικό τίτλο στο τμήμα Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., είναι συγγραφέας έξι προσωπικών βιβλίων, οκτώ συλλογικών εκδόσεων, ενώ εν έτη 2017 διοργάνωσε το 60o Παγκόσμιο Συνέδριο του Parapsychological Association στην Αθήνα.

Ο Βαλάντης Ναγκολούδης είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ από το 2010 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο του πολιτισμού και της έκφρασης. Είναι συνιδρυτής των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή και του Πολυχώρου SEIKILO, καθώς και διευθυντής έκδοσης στη σειρά «Αληθινές Ιστορίες» των Εκδόσεων Πηγή. Από το 2010 στηρίζει έμπρακτα τον χώρο της φανταστικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα, μέσω των εκδόσεων iWrite και Πηγή.

Fantasmagoria Masters

Η Ζωή Ευσταθίου ζει και εργάζεται στην Κατερίνη τα τελευταία χρόνια, όπου το 2015 δημιούργησε το The Craft Of Raven, έναν χώρο-εργαστήριο όπου προσπαθεί να συνδυάζει το Design με το Fantasy. Μέσα από την συνεχή ενασχόληση με διάφορες τέχνες και τεχνικές, μεταποιεί καθημερινά αντικείμενα, έπιπλα και χώρους ώστε να διαμορφώνει την πραγματικότητα υπό ένα παραμυθένιο πρίσμα.
[διαβάστε περισσότερα…]

Ο Κωνσταντίνος Ζαφείρκος γεννήθηκε το 1990 στη Νάουσα. Είναι απόφοιτος του τμήματος «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας», του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ σήμερα παρακολουθεί το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού», στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αποτελεί μέλος της συντακτικής ομάδας του animecast.gr.
[διαβάστε περισσότερα…]

Pin It on Pinterest

Share This