Φαντασία 2018 με θέμα "Resurrection = ανάσταση"

διαγωνισμός διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας

 

Φαντασία 2018 | Resurrection = ανάσταση 

διαγωνισμός διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας 

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων! (6 Μαρτίου 2018)

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την έκδοση του τόμου που προέκυψε μετά τη διενέργεια του Διαγωνισμού «Φαντασία 2018 | Resurrection = ανάσταση – διαγωνισμός διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας»! Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στα πλαίσια του διήμερου φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria 2018 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (21-22 Απριλίου 2018).

Μέχρι τότε ανακοινώνουμε τους διακριθέντες συγγραφείς, τα διηγήματα των οποίων περιλαμβάνονται στην επικείμενη έκδοσή μας. Η λίστα με τα διακριθέντα διηγήματα – συγγραφείς που εμφανίζεται παρακάτω είναι με αλφαβητική σειρά (βάση ονόματος).

Οι έξι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού είναι…

1ο Βραβείο διαγωνισμού: Δελαρούδης Δημήτρης – Ούτε μια λέξη
2ο Βραβείο διαγωνισμού: Λάσκη Χριστίνα – Και τώρα, ιερέ, πες μας τι είδες
3ο Βραβείο διαγωνισμού: Δημακόπουλος Γρηγόρης – Το εκκρεμές
4ο Βραβείο διαγωνισμού: Μανώλη Αναστασία – Ουατσέκα
5ο Βραβείο διαγωνισμού: Κανελλίδου Ελπίδα – Το δάσος
6ο Βραβείο διαγωνισμού: Μεσολογγίτης Γιώργος – Είμαι

Eιδική κατηγόρια βραβείου κάτω των 18: Καρούλης Χρήστος – Η επιστροφή του στασιαστή

Στον συλλογικό τόμο θα βρείτε επιπλέον τα κείμενα των:
Αλυφαντής Γιώργος – Η ζωή των νεκρών
Βενέρης Αλέκος – Ο Άλλος
Βίελ Νάστ – Νεκρός κάθε αυγή
Γεροπαύλου Δημήτριος – Πορφυρος Φοίνικας
Γιαννάκης ΒασίληςΤαχεία σήψη
Γιαννακίδης Δημήτρης – Μια δεύτερη ευκαιρία
Γκίφα Δήμητρα – Όφις ο ουροβόρος
Δημητριάδου Χριστίνα – Φως
Δρουγαλάς Κώστας – Λάζαρε, καν’ το ξανά
Δρουκόπουλος Χαράλαμπος – Πινόκιο
Ζαφείρκος Κωνσταντίνος – Το Παιχνίδι
Ζαχαράκη Άρτεμις – Πρόγραμμα – Εκδίκηση
Ζέλλιος Τριαντάφυλλος – Τέσσερα Δολάρια
Θεοδώρου Κατερίνα – Για πάντα…
Θωμά Αντωνία – Το συστατικό
Ιωαννίδου Θεοδώρα – Παράλληλα
Καλαμαρά Γεωργία – Ήμισυς
Καλαμαρά Γιώτα – Ενα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα
Καραμάνης Χαράλαμπος – Απόδραση από το Γουαϊτχάρμπορ
Κεσκίνης Χρήστος – Για Πάντα
Κικίδου Λένα – The Swamp
Κυριάκη Kορνέλια – Ελένη – Η χαλασμένη πόρτα του μπάνιου
Κωνσταντίνα Κρηνίδη – Ιντεργκλόμπαλ ΑΕ
Μαραγκός Ορφέας – Νόμος ΑΖ 099
Μεγαρίτη Έλενα – Η Δράκαινα
Μηλιορέλη Αναστασία – Η ελαιογραφία
Παλαβούζης Εμμανουήλ – Πέρα απ’ τον τάφο
Παπαϊωάννου Ευγενία – Ο θάνατος της Abigail Jenkins
Πράνταλου Βάνα – Το Aγρίμι
Σαμπάρ Μασούντ – Αναστάσιος – Ζωοδόχος Πόνος
Σιδέρης Γιάννης – Ένα σπίτι με κάγκελα
Τηνιακός Γεώργιος – Θλιβερή Μπαλάντα
Τσαλιαγκος Πέτρος – Η Ευριδίκη στη λίμνη
Τσαμπάνης Μηνάς – Μάρτυρες
Τσιαπούρη Άννα – Το κορίτσι του Κλιμτ
Τσούρα Ζώη – Το Κορίτσι με τα Νεκρά Μάτια
Φώτης-Φεράτης Νίκος – Πνοή ζωής
Χαρβάτη Κωνσταντίνα – Άγγιγμα

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τις Εκδόσεις iWrite (info@iwrite.gr | 2311 27 28 03 | 21 10 12 6900)

Λεπτομέρειες για τον Διαγωνισμό!

Διάρκεια
Ως ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ορίζεται η 30ή Δεκεμβρίου 2017.

Αποστολή διηγημάτων

 • Οι συγγραφείς μπορούν να αποστείλουν το έργο τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση fantasmagoriafest@gmail.com.
 • Οι αποστολές των διηγημάτων πρέπει πάντα να γίνονται με την ένδειξη “Για τον Διαγωνισμό Διηγήματος – Φαντασία 2018”. Επίσης, θα πρέπει πάντα να υπάρχει ως συνοδευτικό υλικό ένα βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα (έως 150 λέξεις), καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του (τηλέφωνο, email κ.λπ.).
Προκήρυξη διαγωνισμού (έχει παρέλθει το deadline συμμετοχής)

Μετά τον επιτυχημένο διαγωνισμό διηγήματος στο πλαίσιο του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria 2017 και την έκδοση του συλλογικού βιβλίου «Το έπος της φαντασίας», η δημιουργική ομάδα του iWrite και η οργανωτική ομάδα του Fantasmagoria από κοινού, προκηρύσσουν νέο διαγωνισμό διηγήματος!

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους συγγραφείς, ανεξαρτήτως ηλικίας, να μας στείλουν ένα διήγημα φανταστικής λογοτεχνίας (έκτασης 1.500 με 2.500 λέξεις) με θέμα: resurrection = ανάσταση (η) η επιστροφή από τον θάνατο, η επαναφορά στη ζωή.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το θέμα έχει διαλέξει προσωπικά ο πασίγνωστος συγγραφέας τρόμου Graham Masterton ο οποίος θα βρίσκεται στο φεστιβάλ και θα απονείμει το βραβείο στον πρώτο νικητή.

Η ιστορία μπορεί να εξελίσσεται σε οποιαδήποτε περιοχή (πραγματική ή φανταστική) και χρονική περίοδο (παρελθόν, παρόν ή μέλλον), καθώς και να αποτελεί ιστορία τρόμου, εποχής, μυστηρίου ή φαντασίας. Γενικά τα διηγήματα πρέπει να περιέχουν κάποιο φανταστικό στοιχείο που να τα κατατάσσουν στο είδος της λογοτεχνίας του φανταστικού.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τους συγγραφείς: Κυριάκο Αθανασιάδη, Διονύση Λεϊμονή, Αγνή Σιούλα και Βίβιαν Φόρτη.

Για τις Εκδόσεις iWrite, απώτερος σκοπός τέτοιου είδους διαγωνισμών είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου συγγραφικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς επίσης και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και παλιούς συγγραφείς να δουν το έργο τους εκτυπωμένο στο πλαίσιο μία άρτιας και προσεγμένης έκδοσης βιβλίου.

Τα βραβευμένα διηγήματα του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν στη συλλεκτική έκδοση βιβλίου «Το Έπος της Φαντασίας ΙΙ», η οποία θα παρουσιαστεί κατά τη βράβευση των συγγραφέων στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria», τον Απρίλιο του 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τις Εκδόσεις iWrite (info@iwrite.gr | 2311 27 28 03 | 21 10 12 6900)

Όροι συμμετοχής
 • Τα διηγήματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα.
 • Τα διηγήματα θα πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό του διαγωνιζομένου. Επιπλέον, απαραίτητη είναι η αποστολή στοιχείων επικοινωνίας από τον συγγραφέα (τηλέφωνο, διεύθυνση email κ.λπ.).
 • Τα διηγήματα θα πρέπει να έχουν έκταση μεταξύ 1.500 και 2.500 λέξεων και να αποσταλούν σε μορφή Word (doc, docx) ή Open Office (odt). Επειδή θα παραδοθούν ανώνυμα στην κριτική επιτροπή, στο έγγραφο θα πρέπει να εμφανίζεται μόνο το διήγημα και ο τίτλος του διηγήματος. Τα λοιπά στοιχεία θα πρέπει να αποσταλούν σε δεύτερο έγγραφο Word ή Open Office.
 • Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο με ένα διήγημα.
 • Οι διαγωνιζόμενοι αναλαμβάνουν την ευθύνη σχετικά με την πατρότητα του διηγήματός τους.
 • Οι διαγωνιζόμενοι με την αποστολή του έργου τους για συμμετοχή στο διαγωνισμό, αναγνωρίζουν το δικαίωμα του εκδοτικού οίκου να ορίσει την κριτική επιτροπή που θεωρεί κατάλληλη και σέβονται τις αποφάσεις της, οι οποίες είναι οριστικές και αμετάκλητες και θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ και των εκδόσεων iWrite.
 • Οι διαγωνιζόμενοι εκχωρούν στους διοργανωτές, στην περίπτωση που επιλεγούν από την κριτική επιτροπή για τη συμμετοχή τους στη συλλογική έκδοση, το δικαίωμα για δημοσίευση του διηγήματος τους σε βιβλίο που θα εκδοθεί από τις Εκδόσεις iWrite.
 • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες ή να ματαιώσουν τον διαγωνισμό, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
 • Οι συγγραφείς που θα συμμετάσχουν στην έκδοση με διηγήματά τους αποδέχονται πως δεν θα λάβουν οικονομικό αντάλλαγμα από την πώληση της συλλογικής έκδοσης του έργου, ούτε δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου. Απεναντίας, το 10% των κερδών από τις πωλήσεις της συλλογικής έκδοσης θα σταλεί ως βιβλία σε επιλεγμένες βιβλιοθήκες και πολιτιστικά κέντρα/ συλλόγους της Ελλάδας.
 • Η συμμετοχή αυτόματα σημαίνει την πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων, καθώς και των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού από την ορισθείσα κριτική επιτροπή.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στη συντονιστική ομάδα του διαγωνισμού (fantasmagoriafest@gmail.com).
Βραβεία Διαγωνισμού

1ο βραβείο: Έκδοση βιβλίου στην ελληνική γλώσσα από τις Εκδόσεις iWrite.
2ο βραβείο: Υποτροφία έκδοσης αξίας 400 ευρώ από τις εκδόσεις iWrite για την κυκλοφορία του έργου τους στην ελληνική γλώσσα από τον εκδοτικό οίκο.
3ο βραβείο: Υποτροφία έκδοσης αξίας 300 ευρώ από τις εκδόσεις iWrite για την κυκλοφορία του έργου τους στην ελληνική γλώσσα από τον εκδοτικό οίκο.
4ο με 6ο βραβείο: Υποτροφία έκδοσης αξίας 200 ευρώ από τις εκδόσεις iWrite για την κυκλοφορία του έργου τους στην ελληνική γλώσσα από τον εκδοτικό οίκο.

Όσα διηγήματα ξεχωρίσουν στον διαγωνισμό θα συμπεριληφθούν σε μία συλλεκτική έκδοση βιβλίου που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις iWrite. Το βιβλίο και τα ονόματα των διακριθέντων θα παρουσιαστούν επίσημα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, σε ειδική βιβλιοπαρουσίαση.

Όλοι οι συγγραφείς που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως βράβευσης ή όχι, θα έχουν τη δυνατότητα face-to-face συνάντησης με εξειδικευμένο σύμβουλο έκδοσης του Οίκου μας, ώστε να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες κυκλοφορίας του έργου τους.

Με εκτίμηση στη συγγραφική σας προσπάθεια,
Συντονιστική ομάδα φεστιβάλ & δημιουργική ομάδα iWrite.gr

Website: www.iWrite.gr
Email: info@iWrite.gr
Τηλέφωνο: 2311 27 28 03 (Θεσσαλονίκη) και 21 10 12 6900 (Αθήνα)
Διεύθυνση: Φιλίππου 49, Κέντρο (Θεσσαλονίκη) και Κωλέττη 15 & Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια (Αθήνα)

Για τη συντονιστική ομάδα του φεστιβάλ: 
Παπανίκου Ευαγγελία, Τσιρέλη Ευλαμπία, Δημητριάδης Μάριος & Δάμτσιος Γιώργος.

Γνωρίστε την κριτική επιτροπή

Αγνή Σιούλα
Η Αγνή Σιούλα γεννήθηκε στην Κοζάνη και μεγάλωσε ακούγοντας δημώδη αλλά και αυτοσχέδια παραμύθια απ’ τη γιαγιά και τη μητέρα της. Απ’ την παιδική της ηλικία υπήρξε φανατική αναγνώστρια και σύντομα άρχισε να γράφει και η ίδια. Σπούδασε βιβλιοθηκονομία κι έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων. Παράλληλα με τη δουλειά της ως ακαδημαϊκή βιβλιοθηκονόμος, δίδαξε για αρκετά χρόνια σαν εργαστηριακή συνεργάτης στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Σήμερα κατοικεί σε ένα μικρό χωριό του νομού Σερρών με την οικογένειά της και εργάζεται σε Βιβλιοθήκη. Της αρέσουν τα ταξίδια, οι ταινίες και οι σειρές φαντασίας και συνεχίζει να λατρεύει το διάβασμα και το γράψιμο, ενώ αρθρογραφεί πάνω σε θέματα της φανταστικής λογοτεχνίας.

Μυθιστορήματα:

 • «Έρχονται με την ομίχλη», Νοέμβριος 2013, εκδόσεις Πατάκη. (Υποψήφιο για τα λογοτεχνικά βραβεία Αναγνώστη 2014, στην κατηγορία Λογοτεχνικό βιβλίο για εφήβους).
 • «Μαύρα Λιβάδια», Νοέμβριος 2017, εκδόσεις Λυκόφως.

Συμμετοχή σε συλλογές διηγημάτων:

 • «Ιστορίες της γιαγιάς Ιτιάς», Σεπτέμβριος 2017, εκδόσεις iWrite (γράφτηκε απ’ τη συγγραφική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού willowisps.gr).
Βίβιαν Φόρτη
Η Βίβιαν Φόρτη μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα της Διδακτικής Ζωντανών Γλωσσών. Πιστεύει στη δια βίου μάθηση και ως εκ τούτου συνεχίζει έως σήμερα τις σπουδές της σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Συμβουλευτική Ψυχολογία. Διδάσκει γαλλικά και διδάσκεται από τους μαθητές της καθημερινά. Έχει εκδώσει την τριλογία των Δώδεκα («Μύθος» εκδόσεις Διόπτρα, «Έρεβος» και «Άθλος» εκδόσεις Momentum). Ζει στο Λουτράκι με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά και όταν δεν διαβάζει, δεν γράφει και δεν διδάσκει λαμβάνει μέρος σε αγώνες δρόμου μακρινών αποστάσεων και χορεύει κρητικούς χορούς σε ομάδα συλλόγου της περιοχής.
Κυριάκος Αθανασιάδης
Ο Κυριάκος Αθανασιάδης γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη. Το 1986 πήγε στην Αθήνα, όπου έζησε μέχρι το 2009. Από τον Ιούλιο του 2017 ζει στην Πράγα. Εργάστηκε για τρεις δεκαετίες στον χώρο του βιβλίου, ως επιμελητής εκδόσεων, αναγνώστης πεζογραφίας και στέλεχος εκδοτικού οίκου. Είναι συνιδρυτής του πολιτικού-πολιτιστικού ιστοτόπου και διαδικτυακού ραδιοφώνου Amagi (2012 κ.ε., www.amagi.gr). Εξέδωσε περί τα τριάντα βιβλία, κάποια από αυτά με διάφορα ψευδώνυμα. Τελευταία του βιβλία είναι ο Οδηγός Συγγραφής: Πώς γράφουμε ένα μυθιστόρημα και τι πρέπει να αποφεύγουμε σε 50 κανόνες (Ψυχογιός 2016) και ο Λευκός Αξιωματικός («Κέδρος» 2016, βραβείο παιδικής λογοτεχνίας Αναγνώστη 2017).

ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ: Πεζογραφικά Βιβλία. Ιστορίες Υπερβολής (διηγήματα, «Ροές» 1987, β΄ έκδ. «Δήγμα» 2010), Δώδεκα (μυθιστόρημα, Καστανιώτης 1991), Μικροί Κόσμοι (μυθιστόρημα, Λιβάνης 1996), Το σάβανο της Χιονάτης (μυθιστόρημα, «Σύγχρονοι Ορίζοντες» 2002), Το Βασίλειο του Αποχαιρετισμού (νουβέλα, «Σύγχρονοι Ορίζοντες» 2002, β΄ έκδ. «Δήγμα» 2017), Πανταχού απών (μυθιστόρημα, «Τυπωθήτω» 2007), Κακορραφίες (διηγήματα, «Δήγμα» 2009), Ζα Ζα (μυθιστόρημα, «Free Thinking Zone» 2012), Ξυράφια/Razors (θεατρικό, δίγλωσση έκδοση, «Free Thinking Zone» 2013), Η Κόκκινη Μαρία (μυθιστόρημα, «Διόπτρα» 2014). — Βιβλία για Παιδιά. Ο χιονάνθρωπος που ήθελε να γίνει Αϊ-Βασίλης («Μίνωας» 2002), Η βίλα των πνευμάτων («Μίνωας» 2003), Μαγική εικόνα («Μίνωας» 2003), Σαντιγί για μάγισσες («Μίνωας» 2003), Ο άγριος Βασίλης («Βιβλιοπωλείον της Εστίας», 2003), Μάγος είσαι; («Φαντασία» 2004), Ο Λευκός Αξιωματικός (Οι περιπέτειες του Μεφίστο #1, «Κέδρος» 2016). — Νon Fiction. Οδηγός Συγγραφής: Πώς γράφουμε ένα μυθιστόρημα και τι πρέπει να αποφεύγουμε σε 50 κανόνες (Ψυχογιός 2016). Επίσης, έχει εκδώσει περί τα 10 μυθιστορήματα με ψευδώνυμο.

Διονύσης Λεϊμονής
Ο Διονύσης Λεϊμονής γεννήθηκε στο Αιτωλικό. Από πολύ νωρίς στράφηκε στη συγγραφή παιδικών και νεανικών ιστοριών. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Ιωαννίνων. Ζει στη Νέα Ιωνία Βόλου και εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ασχολείται με την αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά καθώς και με τη συγγραφή λογοτεχνικών έργων. Ασχολείται με την επιμέλεια και κριτική έργων για παιδιά και ενήλικες, την παρουσίαση βιβλίων, πολλά από τα οποία έχει προλογίσει ο ίδιος, τη διοργάνωση φιλολογικών-λογοτεχνικών εκδηλώσεων, τη διοργάνωση σεμιναρίων δημιουργικής γραφής για παιδιά και ενήλικες, αλλά και σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επιμελείται και παρουσιάζει τη λογοτεχνική ραδιοφωνική εκπομπή «Μιλάμε για το βιβλίο» στο Ράδιο 1 του Βόλου. Είναι τακτικό μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών συγγραφέων, τακτικό μέλος του Ελληνικού τμήματος(ΙΒΒΥ) του Κύκλου του Παιδικού βιβλίου, μέλος του Κέντρου βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕ. Βι. Μα. Συ.), και ειδικός γραμματέας του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας. Συμμετέχει σε επιτροπές συγγραφέων για κρίση παιδικών βιβλίων.

Εργα του:

 • «Η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», Εκδόσεις Παππάς
 • «Το μυστικό της Δαγκάνας (Εκδόσεις Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου κατόπιν βράβευσής του από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού και Νεανικού βιβλίου)
 • «Το Χαμένο ταίρι», Εκδόσεις Ακρίτας (επανακυκλοφορία από Εκδόσεις Εν πλω, Αύγουστος 2017)
 • «Τα τίμια δώρα», εκδόσεις Ηρα Εκδοτική
 • «Το δέκατο έβδομο κιβώτιο», σειρά «Περιστέρια», Εκδόσεις Πατάκη
 • «Το τέταρτο αλογάκι», σειρά «Περιστέρια», Εκδόσεις Πατάκη
 • Το φθινόπωρο του 2017 θα κυκλοφορήσει από την Ελληννοεκδοτική το νέο του βιβλίο «Δημιουργική γραφή στην τάξη – Β΄ Γυμνασίου» ξεκινώντας μία νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων.

Τον Μάη του 2015 το παιδικό του μυθιστόρημα «Το δέκατο έβδομο κιβώτιο» βρέθηκε υποψήφιο στα βραβεία αναγνωστών του Public για το 2015, ενώ την ίδια χρονιά στις 2 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, τιμήθηκε από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου –ΙΒΒΥ με το βραβείο «Βασίλης Αναγνωστόπουλος» ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που προωθεί συνειδητά τη φιλαναγνωσία. ΄Εχει συμμετάσχει επίσης με ποιήματα και πεζά του σε συλλογικές εκδόσεις και ανθολογίες.

Προσκαλούμε όλους τους συγγραφείς, ανεξαρτήτως ηλικίας, να μας στείλουν ένα διήγημα φανταστικής λογοτεχνίας(έκτασης 1.500 με 2.500 λέξεις) με κεντρικό θέμα το resurrection = ανάσταση

Πού;
Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Πότε;
21-22 Απριλίου 2018

Τι θα δω; 
Βιβλιοπαρουσιάσεις
Σεμινάρια
Παιδικές εκδηλώσεις
Ομιλίες
Cosplay
Επιτραπέζια Φαντασίας
Gamer’s Corner
Βιβλία Φαντασίας
Διαδραστικά events
Εικαστικά
Συναυλίες
Προβολές Ταινιών & Animation
Performance
Εργαστήρια
Χορός
Stand Up Comedy
& πολλές εκπλήξεις!

Pin It on Pinterest

Share This