Ευλαμπία Τσιρέλη

η ισχύς εν τη ενώσει

μέλος οργανωτικής επιτροπής

H Eυλαμπία Τσιρέλη είναι συγγραφέας και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι Υπ. Διδάκτωρ Βιβλικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στο Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης. Επιστημονικά της άρθρα δημοσιεύει στο blog της “Life, Science and Fiction” και στο academia.edu. Λογοτεχνικά της κείμενα θα βρείτε στο https://tsirelievlampia.wordpress.com/
Έχει γράψει τα: “Ο Θάνατος στην Κελτική Μυθολογία και Παράδοση”(2013), “Το Ιερό Δέντρο. Οι Μύθοι και οι Συμβολισμοί του” (2014) και “Χρόνειρα: παράξενες διηγήσεις κι αδέσποτα ποιήματα” (2015).

Μεταφράζει και επιμελείται λογοτεχνικά και επιστημονικά κείμενα. Είναι η δημιουργός του Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium στον Εκδοτικό Όμιλο Πηγή, όπου διδάσκει συγγραφή και επιμέλεια κειμένου.

Παραδίδει σεμινάρια και διαλέξεις ανά την Ελλάδα για τη Λογοτεχνία, τον Μύθο και τη Φαντασία, καθώς και για τον ρόλο των Ονείρων στη Συγγραφή.

Είναι η δημιουργός του πρώτου φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα The Mini Festival of Horror & Grotesque με κεντρικό άξονα τη λογοτεχνία τρόμου και αλλόκοτου, και συνδιοργανώρια στο μεγάλο φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria.

Ως αρθρογράφος έχει συνεργαστεί με διάφορα περιοδικά και ιστοσελίδες της χώρας. Έχει επίσης δημιουργήσει την κοινότητα Celtic Hearts United για τους Έλληνες λάτρεις της κελτικής παράδοσης.

Pin It on Pinterest

Share This